La Maria és membre fundador del Trio da Vinci amb qui ha actuat a les principals sales de Catalunya. Aquest estiu debutaran al festival Radio France de Montpellier. Com a solista, destaquen els debuts amb l’OBC a l’Auditori de Barcelona i al festival Enescu de Bucarest. A la tardor tocarà al Palau de la Música catalana amb l’Orquestra Simfònica del Vallès.
Christian Torres, violí
(c) Andrej Grilc
Membre fundador del Trio Pedrell, el Christian participa de forma regular en festivals internacionals i actua en sales de prestigi mundial com el Konzerthaus de Berlin, el Carnegie Hall de New York o el National centre for the performing arts de Beijing. Col·labora com concertino amb diferents ensembles, camerates i orquestres del panorama estatal.
Andrea Santiago, violí
L'Andrea ha obtingut premis internacionals amb el Quartet Atenea i participa en els festivals Músics en Residència d’Alella, DeltaChamber, Swiss Chamber Academy i el Festival de Musique Wissembourg. Col•labora amb els ensembles Spira Mirabilis i Haydn Philharmonie. Actualment cursa els seus estudis a Linz, Àustria amb la professora Meesun Hong Coleman.
Patricia Cordero, violí
Guanyadora de diversos concursos, entre elles la Postacchini Violin Competition, la Patricia és una entusiasta intèrpret de música de cambra que ha compartit escenari amb músics de la talla de Anne-Sophie Mutter, Iván Moniguetti y Nobuko Imai, i convidada a festivals per tot Europa, com Lucca, Gstaad, Santander i, per primera vegada, al Pódium Matadepera.
Ignasi Roca, violí
Finalitza els estudis a la Hochschule für Musik de Freiburg, amb la professora Muriel Cantoreggi. Ha format part de la Bayerische Staatsoper o la GMJO i la seva academia, amb una intensa activitat cambrística. És membre d’Alma Mahler Kammerorchester. Ha treballat amb professors i mestres com Quartet Casals, G. Braunstein, Z. Metha, A. Nelsons o D. Gatti.
Ana Mba, viola
Finalitza els seus estudis de màster amb Tabea Zimmermann a la Hochschule für Musik “Hanns Eisler” de Berlín al 2016. Guanyadora del Premi Bari International Music Festival 2013, primer premi en el concurs Franco-Ibérique des Jeunes Altistes 2012. L’Ana és membre de l’orquestra del Palau de les Arts Reina Sofía.
Isabel Villanueva, viola
Professora del Royal college of music de Londres, Isabel Villanueva mou la seva música pels cinc continents a llocs com el Konzerthaus de Berlin o el Wigmore Hall. Ha estrenat obres de Kurtág, Gubaidulina, García-Abril, Cervelló... Comparteix escenari amb F.Dumont, Prazak Quartet o R.Aguirre i ha guanyat premis com 'El ojo crítico' de la RNE i premi Cultura de Música Clàssica.
Pau Codina, violoncel
El Pau torna de nou al Pòdium després dels anys 2015, 2016 i 2022. Les seves nombroses actuacions com a solista i membre de les formacions de música de cambra Esbjerg Ensemble i del Trio Fortuny el porten a les grans sales d'Europa. En els últims anys ha estat convidat com a solista per les orquestres Real Filharmònica de Liege, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i la Franz Schubert Filharmonia.
Gayane Khachatryan, violoncel
La Gayane és guanyadora del 3r Premi del Karl Davidoff i del Aram Khachaturian i del 1r Premi i Gran Premi del Concurs Internacional d’Heran, així com premiada per la Deutschen Stiftung Musikleben. Professionalment ha col·laborat amb orquestres com l’Orquestra de la Ràdio de Leipzig i del Konzerthaus de Berlin i és membre de l‘Orquestra del festival de Bayreuth. Des del 2017 ocupa la plaça de Vorspieler a la prestigiosa Gewandhaus Orchester de Leipzig.
Mar Gimferrer, violoncel
La Mar ha estat premiada en concursos internacionals i participa regularment en prestigioses acadèmies i festivals. Ha tocat en diverses ocasions com a solista i en directe per ORF. Té gran passió per la música de cambra i actualment estudia a Zürich amb Thomas Grossenbacher. Ha rebut també forta influència de Kian Soltani, J.P.Maintz i Bea Blanco.
Peter Schmidt, violoncel
(c) Andrej Grilc
La docència i la direcció del Pòdium porten al Peter a pensar contínuament en com s'ha de mantenir viu el llegat musical del passat, trobant encaixos rellevants per al context actual d'una societat sotmesa a canvis radicals. Ha ofert recitals com a solista i músic de cambra a Colòmbia, Argèlia, Suïssa, Alemanya i Espanya, entre d'altres.
Víctor de la Rosa, clarinet
(c) Andrej Grilc
En Víctor porta una intensa activitat com a músic orquestral tocant amb les millors orquestres europees com la London Symphony, Mahler Chamber o London Philharmonic amb directors com Boulez, Rattle, Maazel o Haitink. Com a solista destaca el concert de Copland amb l'OBC. Ha estrenat 50 obres de compositors de tot el món. És professor de clarinet al CSMIB
Àlex Ramírez, piano
Es dedica principalment a la música de cambra. Les darreres temporades ha actuat al Concertgebouw d'Amsterdam, Kronberg Festival, temporades de cambra del Palau de la Música i L'Auditori de Barcelona, Festivals de Torroella i Pablo Casals de Prades (França), Suïssa, Dinamarca, Eslovàquia, Moldàvia, etc. També ha col.laborat com a músic de cambra amb l'OCP (Orchestre de Chambre de Paris) i amb l'OBC. És membre fundador del Trio Da Vinci.
Enrique Lapaz, piano
Enrique compagina la seva activitat concertística amb la docència al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid. Laureat als prestigiosos concursos 'Premi Iturbi', 'Sergey Prokofiev' i 'Ricard Viñes', és regularment convidat a participar en festivals del panorama internacional i com a solista ha col·laborat amb nombroses orquestres.
Natsuki Nishimoto, piano
Pianista japonesa premiada en nombrosos concursos internacionals. Diversos compositors li han dedicat obres, com per exemple Nikolai Kapustin i les seves dues peces Op.145 i 146, o el compositor espanyol Pascual Gimeno, que li va dedicar la obra ʻConcert-Estudios de Ritmo libro 2ʼ , que Natsuki va estrenar en l'enregistrament del CD de l'obra.