L’Elena duu a terme una carrera tant solística com de cambra que la vinculen amb un ampli ventall d’artistes. Actualment col·labora com a concertino convidada en nombroses orquestres de l'estat espanyol. Els seus concerts han estat retransmesos per Catalunya Música, Ràdio Clàssica i Deutschlandradio Kultur entre d'altres.
Christian Torres, violí
Membre fundador del Trio Pedrell, el Christian participa de forma regular en festivals internacionals i actua en sales de prestigi mundial com el Konzerthaus de Berlin, el Carnegie Hall de New York o el National centre for the performing arts de Beijing. Col·labora com concertino amb diferents ensembles, camerates i orquestres del panorama estatal.
Andrea Santiago, violí
(c) Andrej Grilc
Apassionada de la música de cambra, l'Andrea ha actuat arreu del territori espanyol i d’Europa, ha obtingut premis internacionals amb el Quartet Atenea i ha participat en el projecte educatiu de la Berliner Philharmoniker. Després dels seus estudis a l’Esmuc amb Vera Martínez Mehner actualment està estudiant a Linz, Àustria amb Meesun Hong Coleman.
Gil Sisquella, violí
(c) Andrej Grilc
Addicte a la música, en Gil veu clarament en la cambra el pilar fonamental de la seva interpretació musical. Format amb Esther Blanc i Eva Graubin, actualment amplia els seus estudis a Àustria amb Meesun Hong Coleman. Membre fundador del Quartet Atenea, s’embarca en el llarg viatge de l'inesgotable món del quartet de corda.
Malte Koch, viola
(c) Andrej Grilc
Com a músic de cambra, el Malte ha estat convidat a participar en nombrosos festivals i gravacions radiofòniques. Està content de tornar per tercera vegada al Pòdium després dels anys 2015 i 2019 i al final d'una temporada com a viola solista de l'Orquestra Simfònica de Múnic, marcada per les restriccions imposades per la pandèmia.
Bernat Santacana, viola
(c) Andrej Grilc
El Bernat forma part de la més nova i recent fornada de músics catalans. Deixeble de mestres com Jonathan Brown a l’Esmuc i Silvia Simionescu a la Hochschule de Basilea, actualment compagina la ferma aposta per la música de cambra com a membre del Quartet Atenea amb el seu propi recorregut instrumental.
Iria Fernández, viola
La Iria és una músic molt versàtil. Ha estat convidada a tocar com a solista amb l'Orquestra Simfònica de Galícia així com en diversos festivals estatals. Ha format part d'orquestres d’arreu d’Espanya i d’Àustria. Actualment està cursant els seus estudis Superiors a la Anton Bruckner Privatuniversität de Linz amb el professor Predrac Katanic.
Òscar Alabau, violoncel
(c) Andrej Grilc
L'Òscar actua a algunes de les sales més importants del país i de tota Europa compartint escenari amb alguns dels músics més importants de la seva generació. Actualment és assistent de solista de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu i professor del Conservatori Superior del Liceu. Torna per segona vegada al Pòdium després de l'edició de l'any 2019.
Peter Schmidt, violoncel
(c) Andrej Grilc
Durant la pandèmia, el Peter va redescobrir el repertori per a violoncel sol de principis del segle XX. La docència i la direcció del Pòdium el porten contínuament a pensar com s'ha de mantenir viu el llegat musical del passat, trobant-hi encaixos rellevants per al context actual d'una societat sotmesa a canvis radicals.
Àlex Olmedo, violoncel
(c) Andrej Grilc
L'Àlex forma part de la darrera generació de joves músics catalans. Ha finalitzat els estudis superiors amb Lluís Claret i continuarà la seva formació al prestigiós Conservatori Nacional Superior de Musica de París. Membre del Quartet Atenea, actualment compagina la seva seva activitat cambrística amb la recerca d'una sòlida formació instrumental i musical.
Noemí Molinero, contrabaix
La Noemí compagina la seva activitat com a contrabaixista freelance, col·laborant amb les principals orquestres de l'estat, amb l'acostament de la música a la primera infància en tallers per a nadons. En l'àmbit cambrístic, ha estat principal convidada al Festival Bal y Gay de Lugo durant 3 anys consecutius.
Noelia Rodiles, piano
La Noelia actua amb regularitat en les principals sales i festivals d'Espanya i del món. El seu nou disc "The Butterfly Effect" (Eudora Records 2020) ha obtingut, entre altres reconeixements, el "Melómano de Oro" i una nominació als premis "Grammy Latinos" per una de les obres d'encàrrec que inclou.
Paulina Dumanaite, piano
La Paulina és una pianista d’origen lituà amb residència a Barcelona. L’any 2018 va estar nomenada com una de les cent persones d’origen lituà més destacades a l’estranger. Ha estat premiada a nombrosos concursos a escala internacional i és invitada com a solista i músic de cambra en diversos festivals a Europa.
Patrícia de No, flauta
La Patrícia ha desenvolupat una llarga carrera que l'ha dut a actuar en importants auditoris i teatres d'Europa, Àsia i Amèrica i a obtenir reconeixements en concursos internacionals i nacionals. Ha impartit classes magistrals a Oregon, Colòmbia, Costa Rica i Catalunya, i ajuda activament als joves flautistes a obrir-se camí.
Víctor de la Rosa, clarinet
(c) Gloria Montenegro
Professor de clarinet al Conservatori Superior de les Illes Balears des del 2014, el Víctor és un apassionat de la música de cambra, ha estrenat prop de 50 obres de compositors actuals i ha tocat amb grans orquestres com la London Symphony Orchestra, Mahler Chamber Orchestra o la del Gran Teatre del Liceu.
Rachel Fenlon, soprano i piano
(c) Michelle Koebke
La Rachel és una soprano i pianista canadenca que s'acompanya ella mateixa al piano en recitals de cant, portant un model de cantautora al recital de cant clàssic. Ha actuat a grans festivals com Oxford Lieder Festival, Toronto Summer Festival, Virtuosi Festival Brazil, Oper Leipzig, i el National Arts Centre Canada i actua en papers principals a la Deutsche Oper Berlin i la Vancouver Opera.